Home delux kollekció

Köln kollekció

A lila árnyalatai dominálnak,  változatosságával gyönyörködteti a szemet. A hideg és meleg tónus váltakozásával, izgalmas lakásbelsőt hozhatunk létre.

New York kollekció

A New York összeállítás a városi élet kiegészítője.  Nagyvonalú, magabiztosságot sugárzó összeállítás, amely függönyt, tapétát és kiegészítőket tartalmaz.

Ha szereted az ezüst visszafogott fényét, a fémes csillogás egyszerű és letisztult hangulatát, akkor a New York Neked lett megalkotva!

 

Trend szín: A türkiz

2010-ben az izgalmas és energikus türkizt választották a szakemberek divatszínnek. A  Nice kollekcióban a türkiz árnyalatai dominálnak, látványa kellemes érzést vált ki mindenkiből. Hideg és meleg árnyalatait kombinálhatjuk barnával,pinkkel, pirossal. Pasztell színekkel árnyaltabb hatást érhetünk el, otthonunk hangulatától függően.

Rome kollekció

A fáradt lila és az ezüst kombinációjanyugtatólag hat lelkünkre, kombinálhatjuk világos színekkel.

 

Paris kollekció: Függönyök és tapéták

A bézs és arany visszafogottan elegáns fénye melegséggel tölti be otthonunkat. Ezek az árnyalatok, mindig megújulnak, nem mennek ki a divatból. Az egyszerű eleganciát kedvelők válasszák, akik szeretik a tiszta, átlátható tereket.

Követjük a legújabb függöny trendeket.

Függöny trendek, függöny ötletek, karnis megoldások egyedi méretben.

Díjmentes felmérés, tervezés. Követjük a legújabb függöny trendeket.

vissza a lap tetejére

Powered by WordPress
Call Now Button