Spagetti függöny

 

Több gyártótól forgalmazunk spagetti függönyt, akár 700 cm magasságig!

Készletről kaphatóak  150cm x 300cm és 300cm x 300cm méretű, kedvező árú spagetti függönyök többféle színben, melyek mintáit megtekinthetik üzletünkben.
Színválaszték ebből a kollekcióból: hófehér, krém, bézs, sötétbarna, ezüstszürke, sötétszürke, mogyoró, brozbarna.

Nézze meg spagetti függöny képgalériánkat.

zöld zsinór narancs kék spagetti függöny

A spagetti függöny, nagyon divatos manapság. Változatos színeivel, érdekes fazonjával  modern stílusú otthonok kiegészítője.
Kávéházak, teázók igényes térelválasztója is lehet. Sejtelmes átlátszóságával, sajátos hangulatot teremt.
Általában normál belmagasságú otthonokhoz igazítják a méretét, de nálunk beszerezhető, akár 5-6 m magas spagetti függöny is.

nappaliban   zsinór fürdőszobában

Jó ötlet, ha a spagetti függönnyel leválasztjuk az egylégterű nappalitól a hálószobát, a térérzet nem csökken, és azt az illúziót kelti, mintha több részből állna  a helyiség. Ablak előtt felszerelve csodásan megszűri a napsugarakat, egy különleges fény-árnyék játékot hozva létre.

Hogyan lehet felszerelni?

Változatos módon függeszthetjük fel, behúzószalaggal normál függönykarnisra akasztható, így hagyományos módon, kézzel, de akár zsinóros mozgatással működtethető. Vannak gyártók, akik külön gondot fordítanak arra, hogy a behúzószalagot szín azonosan kínáljanak a függöny színéhez. Ha a zsinór függönyünket térelválasztóként szeretnénk használni, mindkét oldala látható lesz, ízlésesebb, ha a felfüggesztésre használt behúzószalag színe nem tér el a függönyétől. Rúdkarnisra karikákkal mozgatva, de ringlizett változatban is elkészítjük.

riglis megoldás dekorációnak is tökéletes dekor

Spagetti szalagfüggöny, újabb érdekesség…

Valóban rengeteg újdonság, ötlet lát napvilágot a tervezők fantáziájának köszönhetően. Miért is ne kombinálhatnánk a zsinór függöny izgalmas látványát egy praktikus megoldással?

megoldás szalagfüggöny ként szalagfüggöny

Spagetti függöny színek

Látogasson el hozzánk, és válasszon kedvére ezekből a vidám, modern színekből! Egyedi méretre gyártás, akár 5-6 m magasságig.

szín minták mér több szín

Néhány kreatív ötlet, ha spagetti függönyt szeretnénk!

dekoráció   térelválasztás nappaliban

design megoldás irodaházban  spagetti bézs  zsinór szürke

 

Spagetti függöny rögzíthető különböző karnis szerkezetekre.

Spagetti függöny tisztítása

Talán azt gondolja, hogy bonyolult dolog a spagetti függöny mosása, összecsomósodik, esetleg a gépi mosás tönkre teheti. Természetesen a legegyszerűbb megoldás, ha a spagetti függönyt tisztítóba visszük, de ne gondoljuk, hogy a mosás bonyolult lenne.

A spagetti függönyt kétféleképpen is moshatjuk, kézzel vagy géppel:

Mosás előtt kössük össze egy fonatban a szálakat több helyen.

Kézi mosásnál, kézmeleg vízbe áztassuk be, majd többször nyomkodjuk ki, ne dörzsöljük. Többszöri öblítés után,  kézi nyomással távolítsuk el a víz nagy részét, és akaszthatjuk is vissza helyére.

A gépi mosásnál a spagetti függönyt szintén összekötjük, de egy mosózsákba helyezzük el. Kímélő fokozaton mossuk, centrifugázni nem szabad. A vizet kézzel nyomkodjuk ki, majd függesszük fel a karnisra. Kicsit eligazgatjuk a szálakat, szépen megszárad, és így a zsinórok egyenesek maradnak.

Megéri egy kis odafigyelés, mert így kedvenc spagetti függönyünk sokáig szép marad!

vissza a lap tetejére

 

Powered by WordPress
Call Now Button