Sávroló

Kettő az egyben mondhatnánk…

Miért praktikus ez a modern megjelenésű újfajta roló megoldás?

A sávroló, mint a nevében is benne van sávokra, keresztben csíkokra osztja a roletta textilt, melyek váltakozva engedik át a fényt illetve sötétítenek, árnyékolnak. Egy  sávroló szerkezettel képesek vagyunk helyettesíteni a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót.

savrolo-capuccino    egyik állásban fényáteresztőként, míg a másik állásban sötétítőkén funkcionál, két anyaga egymás mögött helyezkedik el

Hogyan működik ez a fantasztikus ötlet?

A sávroló két anyaga egymás mögött helyezkedik el. Mozgatással elcsúsztatjuk őket egymáshoz képest, így az egyik állásban fényáteresztőként, míg a másik állásban sötétítőként funkcionál egy azon roló szerkezetben. Tetszőlegesen, akár teljesen feltekerhetjük a tokba, szellőztetésnél, ablaktisztításnál így nem lesz útban.

Színesek, mintásak, különböző textúrájúak…

Mindenki megtalálja a neki tetszőt, a letisztult formavilágú, modern és minimál stílusú lakásokba szépen mutatnak.

sávroló összes árnyékolási funkciót ellátja, modern stílusú lakásokba, irodákba ajánljuk  savrolo-zold

Végre új színfolt a munkahelyen, irodákban is!

Használjuk ki a sávrolók minden előnyét, az összes árnyékolási funkciót ellátja, helyettesíti a szalagfüggönyt. Modern, egyedi és valóban praktikus!

Színes, különböző textúrájú sávroló kollekcióinkat modern stílusú lakásokba, irodákba ajánljuk. A működtetése lehet kézi golyós gyöngylánccal vagy motoros fali kapcsolóval illetve rádiós távirányítóval, amely programozható és egyszerre több sávrolót is lehet vele mozgatni.

Itt talál sávroló-textil mintákat!

Modern, egyedi sávroló fürdőszobába  savrolo-szurke   sávroló fényáteresztő és a sötétítő funkció

Hová rögzíthetjük?

Sávrolót tehetünk ablakszárnyra, így a nyitásnál együtt mozognak. Ezen belül választhatunk fúrásmentes megoldást, ha a keretet kímélni szeretnénk. Sávroló kerülhet oldalfalra ablakkáva fölé vagy mennyezetre is.

Tokozott vagy tok nélküli szerkezetet válasszunk?

Mindkettő szép megoldás, meg kell nézni, melyik tetszik jobban! A tok nélküli szerkezet tökéletesen megfelel mindenhová, árban is kedvezőbb. A tok viszont jobban védi a porosodástól a textilt. Vagy ha a design úgy kívánja, akkor válasszuk a tokozott árnyékolót!

 

Segítünk a roló választásban!  Kérjen díjmentes  felmérést, tervezést, tanácsadást!
Bemutatótermünkben roló anyagok, vásznak széles választéka közül választhat.

vissza a lap tetejére

Powered by WordPress
Call Now Button