Karnisokról általában

 

Ablakunk díszei nemcsak a függönyök, hanem a karnisok is. Ahogy a függönyfazonok
variálhatóak stílustól függően, úgy a karnisoknak és függöny síneknek is passzolniuk kell otthonunk hangulatához.

Vajon ide milyen karnist lehet felszerelni?

Állunk tanácstalanul újonnan vásárolt lakásunk gyönyörű, ámde óriási vagy éppen nagyon formabontó ablaka előtt. Mivel a tervezők egyre egyedibb formájú ablakokkal színesítik a házak homlokzatát, ezért sokan tapasztalják, hogy a hagyományos karnis megoldások sajnos nem alkalmazhatóak.

Ha megteheti már az otthona tervezésénél előre gondoljon, arra hogy milyen típusú függönytartót szeretne. Sin, rúd, profil? Mennyezetre vagy oldalfara kívánja majd felhelyezni.

Profi szakemberek segítenek Önnek a függönyözés teljes lebonyolításában a felméréstől, a függönytartók kiválasztásától, a tervezésen át, a felszerelésig.

Karnisfajták:

Alukarnis, mennyezeti, vagy oldalfali alumíniumból ill. műanyagból is készülhet, hagyományos redőzött függöny használatához. Függöny mozgatása kézi húzó zsinóros vagy motoros is lehet kapcsolóval, igény szerint távirányítóval.

karnis

 

Rúdkarnis, alumíniumból, acélból, fából készül, redőzött, ringlis vagy füles függönyhöz. Készülhet fából, fémből, szimpla vagy dupla sínnel, változatos végzárókkal.

 

Profilkarnis, oldalfali design karnis, hagyományos behúzott fazonú, modern függönyökhöz

 

 

Lapfüggöny sín, szinterezett alumínium sín, design lapfüggönyhöz, feszített textillel. A lapfüggöny paneljei tépőzárral rögzíthetőek a szerkezetre.

Roló szerkezetek, római és francia rolókhoz, amelyek általában függőlegesen gyűjtik az anyagot az ablak fölé. A rolószerkezet lehet egyszerű felhúzós vagy gyöngyzsinóros.
roló

Függöny, roló, lapfüggöny bármelyiket válassza az otthonába bemutatótermünkben minden segítséget megadunk a megfelelő szerkezet, sin kiválasztásához.

Látogasson el oldalunkra, ahol bemutatjuk a roló szerkezeteket!

Tudjon meg többet a lapfüggönyökről is!

Powered by WordPress
Call Now Button