Szalagfüggöny és reluxa

 

Szalagfüggöny

szalagfüggöny igen népszerű árnyékoló, nem véletlen, hiszen több praktikus tulajdonsága miatt sokan előszeretettel használják, nem csak irodákban, hanem lakások, családi házak belső árnyékolására, a textil gyártók fejlesztéseinek köszönhetően a különleges fényáteresztő és exkluzív mintás anyagokból is készíthető.

Nem okoz gondot, ha az ablak ferde vagy íves, mert ezekre is egyedileg készülhet szalagfüggöny. Ferde síkú, tetőtéri ablakra, feszített változatban is létezik.

Praktikus, mert a szalagfüggöny térelválasztóként is funkcionálhat, illetve elhúzva helyigénye minimális. Motoros változatban is kapható.

Galériánkban számtalan szalagfüggöny ötletet tekinthet meg, és szin minták közül is válogathat!

szalagfüggöny szalagfüggöny

Reluxa

A reluxák általában belső árnyékolók, melyek 25-50 cm széles lamellákból készülnek.

Anyaguk változatos, alumíniumból, fából, bambuszból is gyártják.

A reluxák nagy előnye, hogy felhúzhatók, így az árnyékolás szabályozható. A lamellák állítása lehetőséget ad arra, hogy lehúzott állapotban is szabályozhatjuk a fényt.

Trapéz, háromszög és boltíves nyílászárók árnyékolása is megoldható reluxával. Ebben az esetben a lamellákat általában csak forgatni lehet, felhúzni nem.

reluxa reluxa

Az alumínium reluxa a két ablak közé is beszerelhető, a fából, bambuszból készült reluxát a belső üvegfelületen használjuk.

A  reluxa forgatása és felhúzása, zsinórral történik, színe megegyezik a lamella színével, de  rendelhető motoros mozgatással is fali kapcsolóval vagy távirányítóval. A távirányítós kivitelnél a lamella forgatását, leengedését és felhúzását is vezérli.

Szalagfüggöny ötletek, reluxa megoldások egyedi méretben. Díjmentes  felmérés, tervezés, tanácsadás. Óriási anyag választék.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol minden segítséget megadunk a tervezéshez, kivitelezéshez!

Szalagfüggöny szín és anyagminták:

szf01szf02szf03szf004szf005szf06szf07szf08

vissza a lap tetejére

Powered by WordPress
Call Now Button