Pliszé függöny

A különleges pliszé függöny

 

A pliszé olyan árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeret közé, az üvegfelület elé. Szerkezete egyszerű megoldáson alapszik, ezért problémamenetesen működik az évek hosszú sora alatt.
Anyaga pliszírozott textília, portaszító tulajdonságának köszönhetően a pliszé kiválóan tisztán tartható.

Pliszé-textil mintáinkat is tekintse meg!

Pliszé függöny harmonika szerűen simul az ablakkeret közé Elegáns, különleges megoldás konyhába

Két funkció egy csapásra!

Választhatunk fényáteresztő vagy sötétítő anyagból pliszé függönyt, de a kettő kombinációja is megoldható egy egyszerű megoldással. A sötétítő és a fényáteresztő pliszé között is van egy sín, ennek mozgatásával tudjuk szabályozni, ha éppen sötétíteni akarunk, vagy csak a belátást meggátolni.
Van megoldás arra is, hogy alulról felfelé, illetve felülről lefelé húzzuk a pliszé függönyt, így variálhatjuk, hogy éppen felülről vagy alulról ne lássanak be, vagy a nap járásnak megfelelően szabályozhatjuk mozgatását.

különleges kék és fehér színű fényáteresztő és sötétítő pliszé hálószobába Két funkció egy csapásra, különleges kék és fehér színű fényáteresztő és sötétítő pliszé hálószobába különleges megoldás mobil pliszé

Az én ablakomra semmi nem jó…

A pliszé függönyök az egyik legsokoldalúbb árnyékoló, mert nemcsak a szokványos nyílászáróknál, hanem mindenféle egyedi ablakformánál (trapéz, háromszög, kör) egyaránt alkalmazható, mivel közvetlenül az üvegfelületre szereljük fel, ezért a bukó-nyíló ajtók és ablakok tökéletes megoldása.
A pliszé impregnált anyagból készül, választékunkban megtalálhatóak egyszínű, mintás, fényzáró és fényvisszaverő anyagok is.

Mozgatása húzózsinórral vagy a profilokra szerelt fülekkel fokozatmentesen lehetséges,  lépcsőházakban vagy téli kertek tetején elhelyezett pliszéket pedig húzópálcával, de rendelhető motoros kivitelben is fali kapcsolóval vagy rádiós távvezérlővel, amely programozható és egyszerre több pliszét is lehet vele mozgatni.

Nehezen függönyözhető ablakaira a megoldás a pliszé.

Válasszon bemutatótermünkben  függöny anyagot!
Kérjen díjmentes  felmérést!

Különböző szerkezet megoldásokat itt tekintheti meg.

különleges megoldás íves nehezen függönyözhető ablakaira trapéz, nehezen függönyözhető ablakaira a legjobb megoldás

több száz minta, választékunkban megtalálhatóak egyszínű, mintás, fényzáró és fényvisszaverő anyagok is Különleges függöny megoldás babaszobába

konyhában különleges megoldás  Különleges megoldás mobil pliszé a nehezen függönyözhető ablakaira

Különleges  megoldás kalsszikus enteriőrben  Különleges megoldás modern enteriőrben

Mobil megoldás nappaliban, bukó-nyíló ajtók és ablakok tökéletes megoldása  Különleges megoldás mobil pliszé nappaliban

vissza a lap tetejére

 

Powered by WordPress
Call Now Button