Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/aldafugg/public_html/wp-content/plugins/exclude-pages/exclude_pages.php on line 92
class="page-template-default page page-id-86 page-parent">

Karnisok, szerkezetek

 

A karnisokról általában

Ablakunk díszei nemcsak a függönyök, hanem a karnisok is. Ahogy a függönyfazonok variálhatóak stílustól függően, úgy a karnisoknak és függöny síneknek is passzolniuk kell otthonunk hangulatához.

a cikk folytatása »

 

Alumínium és műanyag sínpályák, karnisok

Az alumínium előlapos karnisok tartósak, görgők helyett műanyag csúszkákkal szereltek, melyek emiatt könnyen és halkan működnek. Egy- vagy kétsoros változatban léteznek. Az előlapra tépőzárral drapéria rögzíthető. Fölszerelésnél a fölfogatás nem korlátozza a függöny mozgathatóságát, így a függöny a karnis teljes hosszában akadály nélkül mozgatható.

a cikk folytatása »

 

Rúdkarnis, profil karnis LEGNO Wood Square profil karnis

Ha nem az a terv, hogy drapériával díszítsünk, ami a síneket befedi,
akkor élhetünk a rúd vagy profil karnis egyedi megjelenési formájával. Emiatt az egyik legnépszerűbb karnis fajta a rúd és profil karnis.

a cikk folytatása »

 

Roló és lapfüggöny sin

A roló, otthonunk, ablakaink visszafogottan elegáns dísze, eltér a megszokott, hagyományos függönyfazonoktól. Bár a roló régóta a klasszikus enteriőr színfoltja, de egyszerű, letisztult formája lehetőséget ad arra, hogy a modern lakberendezés kelléke is lehessen.

A lapsínek nagyon diszkrét, vékony sínpályák, önmagukban is dekoratívak, ebben az esetben nincs szükség a karnis takarására. Ezeket a síneket lapfüggönyök felfüggesztésére használjuk, leginkább modern, minimál stílusú lakásokba ajánljuk.

a cikk folytatása »

 

Pliszé 

A pliszé olyan árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeret közé, az üvegfelület elé. Szerkezete egyszerű megoldáson alapszik, ezért problémamenetesen működik az évek hosszú sora alatt.

a cikk folytatása »

 

Roletta

A legegyszerűbb alap szerkezet esetében a textíliát egy 25 vagy 36 mm átmérőjű acél rolettacsőhöz rögzítik, az anyag alsó részébe rúdházat varrnak, amelybe becsúsztatható a nehezék. Oldalfalra, mennyezetre, ablakkeretre is szerelhető.

a cikk folytatása »

 

Reluxa, szalagfüggöny

A reluxák általában belső árnyékolók, melyek 25-50 cm széles lamellákból készülnek. Anyaguk változatos, alumíniumból, fából, bambuszból is gyártják.

A szalagfüggöny térelválasztóként is funkcionálhat, illetve elhúzva helyigénye minimális. Motoros változatban is kapható.

a cikk folytatása »

 

Függöny ötletek, karnis megoldások egyedi méretben.

Díjmentes felmérés, tanácsadás.

Óriási  lapfüggöny sin, roló, roletta választék.

 

vissza a lap tetejére

Powered by WordPress
Call Now Button