Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/aldafugg/public_html/wp-content/plugins/exclude-pages/exclude_pages.php on line 92
class="page-template-default page page-id-58 page-parent">

Függönyfajták

 

A lapfüggöny

A függöny fazonok között napjainkban egyre nagyobb teret hódit   lapfüggöny
magának a lapfüggöny. Ezzel a függönyözési formával mind a modern mind minimál stílusú otthonokban találkozhatunk.
Bár a lapfüggöny formavilága modern, letisztult, változatosságával, színeivel, képes melegséget vinni a mai modern enteriőrökbe. A panelek változó szélességűek lehetnek, anyaguk, színük, bátran variálható.

a cikk folytatása »

 

A black out függöny

A blackout anyag, egy speciális eljárással          black out
készült úgynevezett technikai textil, melynek az a funkciója, hogy kizárja a fényt,  és a hőt a lakásból.
A black out textil tapintása is fajtánként eltérő lehet, vannak keményebb, erősebb anyagból készült black outok. Hagyományos textilek fényzáró képességét növelhetjük, akár teljes fényzárásra is alkalmassá tehetjük,  ha egy olcsóbb black out anyaggal béleljük ki.

a cikk folytatása »

A roló

A roló, otthonunk, ablakaink visszafogottan rolóelegáns dísze, eltér a megszokott, hagyományos függönyfazonoktól. Bár a roló régóta a klasszikus enteriőr színfoltja, de egyszerű, letisztult formája lehetőséget ad arra, hogy a modern lakberendezés kelléke is lehessen. Funkciótól függően készülhet a római roló sötétítő anyagból, akár pamutvászonból, taftból ill.fényáteresztő textilből.

a cikk folytatása »

 

Sötétítő

Árnyékolásra választhatunk lazább szövésű, világosabb anyagokat. Sokszor a helyiség tájolása, funkciója meghatározó. Egy északi fekvésű dolgozó szobába inkább csak azért szükséges a sötétítő, hogy ne lássanak be kintről. Ebben az esetben választhatunk világosabb, áttetszőbb árnyékolót.

a cikk folytatása »

Lapfüggöny ötletek, roló megoldások egyedi méretben. Díjmentes felmérés, tervezés, tanácsadás. Óriási roló, lapfüggöny,  black out  választék.

Bemutatótermünkben különböző textilek, fényáteresztő és sötétítő anyagok, roló vásznak közül választhat.

Powered by WordPress
Call Now Button