Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/aldafugg/public_html/wp-content/plugins/exclude-pages/exclude_pages.php on line 92
class="page-template-default page page-id-2616 page-parent">

Különleges megoldások

 

Spagetti függöny

A spagetti függöny, nagyon divatos manapság. Változatos színeivel, érdekes fazonjával  modern stílusú otthonok kiegészítője.

Kávéházak, teázók igényes térelválasztója is lehet. Sejtelmes átlátszóságával, sajátos hangulatot teremt.

a cikk folytatása »

 

Roletta

A roletta esztétikus és kimondottan praktikus, mert helyigénye kicsi, egyszerű a kezelhetősége. Sokszor megoldást jelent olyan nyílászárók árnyékolására, ahová a hagyományos függöny fazon nem alkalmazható. Sok esetben pénztárcakímélő, és ráadásul a roletta stílusosan illeszkedik akár modern vagy klasszikus lakásba. Rejtve is maradhat, de díszítheti is ablakainkat.

a cikk folytatása »

 

Bambusz

A lakberendezésben egyre gyakoribb a természetes anyagok használata. A bambusz  feldolgozott formája, szinte minden otthonban megtalálható. Készülnek belőle a lakberendezés területén bútorok, burkolatok, tapéták, …

a cikk folytatása »

 

Pliszé függöny

A pliszé olyan árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeret közé, az üvegfelület elé. Szerkezete egyszerű megoldáson alapszik, ezért problémamenetesen működik az évek hosszú sora alatt.
Anyaga pliszírozott textília, portaszító tulajdonságának köszönhetően a pliszé függöny kiválóan tisztán tartható.

a cikk folytatása »

 

Sávroló

A sávroló, mint a nevében is benne van sávokra, keresztben csíkokra osztja a roletta textilt, melyek váltakozva engedik át a fényt illetve sötétítenek, árnyékolnak. Egy sávroló szerkezettel képesek vagyunk helyettesíteni a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót.

a cikk folytatása »

Powered by WordPress
Call Now Button