Függöny konyhába és más árnyékolók

 

Konyhai függöny mindig kényes téma. Ne lógjon be a konyhapultba, ha ráfröccsen az étel, ki lehessen mosni, egyszerű legyen a kezelése, mert nehéz hozzáférni a pult miatt. Nem ritka, hogy a nappali- étkező-konyha egységet alkot, ekkor lehetőség szerint mindent párosítani kell színben vagy mintában. 

Nézzünk néhány praktikusabb fazont a konyhaablakra!   

Római roló a konyhánk dísze

római roló,  eltér a megszokott, hagyományos függönyfazonoktól. Függőlegesen mozgatható textil, leengedve kisimul az ablak előtt, felhúzáskor vízszintesen lapolva gyűjti össze az anyagot. A római rolót keresztben rúdházakba bújtatott pálcákkal lehet merevíteni, így a roló szerkezet feszesen gyűjti fel laponként a roló anyagot., nem zavarja konyhai tevékenységet. Elkészíthető a nappali és étkező textiljeiből is, jól illeszkedik a lapfüggönnyel és a ráncolt függönnyel egyaránt.   A cikk folytatása a római roló megoldásokról »

Nézelődjön galériánkban

  raffroló, ráncolt függönnyel  Képtalálat a következőre: „roletta konyhában”  Kapcsolódó kép

Sávroló, kettő az egyben mondhatnánk…

sávroló, mint a nevében is benne van sávokra, keresztben csíkokra osztja a roletta textilt, melyek váltakozva engedik át a fényt illetve sötétítenek, árnyékolnak. Egy  sávroló szerkezettel képesek vagyunk helyettesíteni a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót. Feszesen simul az oldalfalhoz illetve vannak keretre szerelhető változatai is  Tudjon meg többet a sávrolóról »

Sávroló -textil mintáinkat is nézze meg!

  Kapcsolódó kép  Kapcsolódó kép

 

Pliszé függöny, a különleges mozgatású

pliszé olyan árnyékoló, amely harmonika szerűen simul az ablakkeret közé, az üvegfelület elé. Szerkezete egyszerű megoldáson alapszik, ezért problémamenetesen működik az évek hosszú sora alatt. Anyaga pliszírozott textília, portaszító tulajdonságának köszönhetően a pliszé kiválóan tisztán tartható. A cikk folytatása »

 Pliszé-textil mintáinkat is tekintse meg!

      Képtalálat a következőre: „roletta konyhában”

 Roletta

roletta esztétikus és kimondottan praktikus, mert helyigénye kicsi, egyszerű a kezelhetősége. Oldalfalra, mennyezetre, ablakkeretre szerelhető.  Rejtve is maradhat, de díszítheti is ablakainkat. Számos textil közül válogathatunk fényáteresztő, napháló, naturális, mintás, fényzáró… A cikk folytatása »

Roletta-textil mintáinkat is tekintse meg!

 

Sötétítő és fényáteresztő ráncolt függönyök

 Ha konyhába pedig  hagyományos ráncolt függöny illik, ott természetesen azzal öltöztetjük fel az ablakát. A kiválasztott anyagból a megfelelő méretre varrjuk  konyhai függönyét, amely passzolhat akár a nappali vagy étkező színeihez, mintájához.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress
Call Now Button