Rúdkarnis és profil karnis

 

Ha nem az a terv, hogy drapériával díszítsünk, ami a síneket befedi, akkor élhetünk a rúdkarnis egyedi megjelenési formájával.

Egyik legnépszerűbb karnis fajta a rúdkarnis.

Készülhet fából, fémből, szimpla vagy dupla sínnel, változatos végzárókkal, amelyek már önmagukban is díszíthetik otthonunkat. Előnye, hogy szépen illeszkedik a lakás fa vagy fém kiegészítőivel. A rudak átmérője is változó, oldalfali és mennyezeti is lehet egyaránt .

Modern karnisok

Króm vagy acélszínű karnis illik legjobban egy modern környezetbe.

ACCIAIO Brillanti

ACCIAIO Brillanti rúdkarnis

ACCIAIO Brillanti

ACCIAIO Steel

ACCIAIO Steel

ACCIAIO Steel

Profil karnis

Ez egy nagyon szép formatervezett oldalfali karnis, amelynek változatos végzárói, egyenes, szögletes vonalai illenek a minimál stílusú otthon bútoraihoz.

LEGNO Wood Square

LEGNO Wood Square profil karnis

LEGNO Wood Square profil karnis

LEGNO Wood Drop

LEGNO Wood Drop

LEGNO Wood Drop

Klasszikus öntöttvas, kovácsoltvas karnisok

Az öntöttvasból vagy kovácsoltvasból készült karnis szintén nagyon népszerű, díszíthetjük vele mediterrán, és skandináv stílusú otthonunkat is egyaránt.

Vagy egy antik bútorokkal berendezett szobához használjunk réz, antik réz karnisokat, patinás színük illeni fog a klasszikus otthon hangulatához.

FERRO Dei Dell’olimpo

FERRO Dei Dell'olimpo

FERRO Dei Dell’olimpo

Egy fából vagy fémből készült rúdkarnis, már önmagában is dekoratív. Végzáróik tetszőlegesen variálhatóak, lehetnek csavart, csiga vagy szögletes alakúak, de egyszerűbb formák is, mint a gömb ami szépen díszíti a rúdkarnis végeit.

FERRO Class Iron

FERRO Class Iron rúdkarnis

FERRO Class Iron

Figyelem!

Tervezésnél vegyék figyelembe, hogy ha 150-160 cm-nél hosszabb a karnis rúdja, akkor szükség van egy középső tartókonzolra is, nehogy a rúd elhajoljon a függöny súlya alatt. Így ügyelni kell arra is, hogy a függönyök kiszabása két darabból történjen.

Függöny ötletek, profil és rúdkarnis megoldások  egyedi méretben. Díjmentes felmérés, tervezés, tanácsadás.

Várjuk bemutatótermünkben!

vissza a lap tetejére

Powered by WordPress
Call Now Button